Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Rapper Nipsey Hussle doodgeschoten

Nipsey Hussle is zondag doodgeschoten voor zijn winkel in Los Angeles. De rapper werd 33 jaar. Volgens TMZ openden onbekenden het vuur op drie mensen voor de winkel. Zij raakten allemaal gewond, Nipsey overleed in het ziekenhuis. Vlak voor de schietpartij postte de rapper nog een tweet met de tekst: "Sterke vijanden hebben is een zegen." De rapper laat een vriendin en twee kinderen achter.

Pink noemt reacties op foto zoontje walgelijk

Pink is woedend over opmerkingen die zij kreeg over een foto van haar kinderen. Zoontje Jameson (2) was daarop te zien met alleen een T-shirt aan, wat een aantal volgers niet vond kunnen.

"Er is iets serieus mis met veel van jullie. Commentaar leveren op de penis van mijn baby? Over besnijdenis? Menen jullie dat nou? Zoals elke normale moeder op het strand, had ik niet eens gezien dat hij zijn zwemluier had afgedaan", aldus de zangeres, die het familiekiekje verwijderde. "Ik heb de foto weggehaald, want jullie zijn walgelijk. En nu heb ik de reacties uitgezet en maak ik me zorgen om de staat van social media en toetsenbordterroristen."

Ze plaatste de foto van zichzelf, Jameson en dochter Willow die een pelikaan bekijken opnieuw, nu met zwarte viltstiftstrepen over het kruis van de peuter. Bij het nieuwe plaatje schrijft ze honend: "Dit is een foto van een pelikaan die we natuurlijk hebben gevangen en urenlang hebben mishandeld voordat we een babypenis voor zijn kop hebben laten bungelen."

Tristan Thompson uitgejouwd in LA

Bij een uitwedstrijd van zijn team Cleveland Cavaliers is Tristan Thompson behoorlijk uitgejoeld. In Los Angeles, de thuisbasis van zijn ex Khloé Kardashian, herinnerde het publiek hem dit weekend luidkeels aan zijn slippertjes.

Op social media deelden fans van de L.A. Clippers video's van het moment waarop de basketballer twee vrije worpen moest nemen voor zijn team. Het publiek scandeert daarbij de naam van Khloé, en Tristan mist beide kansen.

Laatste nieuws

Zie ook