Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia’s Top 3. Best gelezen op donderdag

Deze hot stories werden vandaag het best gelezen!

Grazia’s Top 3. Best gelezen op donderdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Zo reageert ex-vriend Anna Nooshin op haar verloving

Gisteren maakte Anna Nooshin en haar liefde Nassim Zeta via Instagram bekend dat ze zijn verloofd. Al snel stroomden de felicitaties binnen en uiteraard is iedereen hartstikke blij voor het koppel. Toch blijkt al snel dat de meningen verdeeld zijn. Nog geen jaar geleden verbrak Anna namelijk haar relatie met ex-liefde Danny Roumimper. Hij heeft inmiddels gereageerd op alle commotie.

2. Miljuschka openhartig over vader: 'Mijn vader is een lamlul'

In haar nieuwste column voor het tijdschrift Flair, klapt MiljuschkaWitzenhausen behoorlijk uit de school over haar vader. Toen ze 11 jaar was vertrok haar vader met de noorderzon en dat is niet in de koude kleren gaan zitten bij de presentatrice.

3. Internet wordt wild door nieuwe schoenencollectie Topshop

Steeds meer merken brengen vegan collecties uit en een hoop dierenliefhebbers zijn daar ontzettend blij mee. Toch wil zo'n vegan-lijn vaak een behoorlijk prijskaartje met zich meedragen, maar gelukkig is daar Topshop die nu een diervriendelijke én betaalbare schoenencollectie lanceert.