Donny Roelvink geeft duidelijkheid over relatiestatus

Zijn ze dan toch nog samen?

Lees ook

De geruchtenmolen draaide overuren toen fans van Donny Roelvink en Amijé van der Laan speculeerden dat de twee niet meer samen zouden zijn. Toch blijkt niets minder waar…

Uit elkaar

Beiden hadden nog maar één foto samen op Instagram en ze werden ook niet meer samen gespot. Genoeg redenen voor fans om te denken dat Donny en Amijé geen koppel meer zijn. De brunette kreeg de vraag vaak onder haar foto's waar ze nonchalant op reageerde: "Ik zit momenteel ook aan de andere kant van de wereld haha".

Lees ook: Zien: hilarische throwback foto van Dave en Donny Roelvink

Reizen

Toen het nummer van Donny Spijt schat uit kwam, wisten fans het zeker; het is over en uit tussen Donny en Amijé. Maar de ladies die stiekem een crush op de realityster hebben, juichten te vroeg. Donny ontkent namelijk alle geruchten.

"Ik heb gewoon een vriendin", vertelt Donny bij Nina Warink op de bank in Draaien met Nina. "Mijn vriendin is tweeëneenhalve maand aan het reizen. Vandaar dat ik niet met haar ben op dit moment." Dat fans zich er zo druk om maken snapt de spierbundel niet. "Niemand gaat dat wat aan. Het is mijn privéleven."

Bron: Shownieuws Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook