Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Blake Lively loog over dragen Forever 21

De actrice geeft toe dat ze aan het begin van haar carrière meestal op de rode loper verscheen in outfits die ze gekocht had bij winkelketen Forever 21. In een interview met InStyle vertelt de actrice dat ze dat alleen niet altijd toegaf aan de mensen die haar interviewden.

"Ik droeg Forever 21 veel langer dan ik zou willen toegeven." Volgens haar vonden veel mensen het schandalig dat ze de rode loper betrad met kleren van een fast fashion-keten. Maar de actrice bedacht naar eigen zeggen een oplossing, zodat ze toch haar favoriete outfits kon blijven dragen. "Ik vertelde interviewers gewoon dat de outfit vintage was".

Britney Spears verlaat kliniek

Goed nieuws voor Britney Spears, haar familie, vrienden en fans. De zangeres is uitgecheckt bij de kliniek waar ze de afgelopen weken zat vanwege haar mentale gesteldheid. De 'princess of pop' is weer thuis bij haar dierbaren en is er volgens E! News goed aan toe.

De afgelopen dagen gingen de wildste verhalen rond over Britney. Zo zou ze tegen haar wil in 'opgesloten' zijn in de kliniek en zou haar zieke vader de kwade genius hierachter zijn. Ze reageerde zelf op alle geruchten via een filmpje op Instagram, waarin ze duidelijk maakte hoe de vork werkelijk in de steel zit. Namelijk dat haar familie een zeer zware periode doormaakt en dat ze het daar erg moeilijk mee heeft gehad.

Bradley Cooper sluit A Star is Born-tour uit

De acteur ziet het niet zitten om samen met Lady Gaga te toeren met liedjes uit A Star is Born. Dat zegt de acteur in de talkshow van Ellen DeGeneres. Wel heeft Bradley, die de film ook regisseerde, een ander idee. "Het lijkt me erg cool om op een avond een live-lezing van het script te doen. Dat wij de liedjes zingen terwijl het publiek meeleest."

Fans zouden wel in zijn voor een concert. De soundtrack van A Star is Born, die vorig jaar verscheen, is nog steeds erg populair. In Nederland staat de plaat met nummers uit de film op de achtste plek in de Album Top 100.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, BSR