Ronnie Flex deelt extreme angst

"Ik heb 6 shows gecanceld"

Lees ook

Ronnie Flex is living the dream. Tenminste zo lijkt dat. Hij vliegt de hele wereld rond, maar dat is voor hem helemaal niet zo fijn, deelt hij in een persoonlijk bericht op Instagram.

Vliegangst

"Afgelopen maand vloog ik voor een concert naar Curacao. Hiervoor heb ik 6 shows in het buitenland gecanceld wegens mijn vliegangst", schrijft hij. "Mijn vliegangst is heftig. Ik haal van alles in mijn hoofd en voel complete paniek. Het enige wat helpt is hierover praten met de flightcrew. Als zij mij vertellen dat alles goed gaat dan helpt dat."

De rapper raadt iedereen die angsten heeft, er over te praten. "Ik heb geen problemen om over mijn angst te praten. Iedereen is wel eens bang en praten helpt gewoon. Omdat ik weet hoe heftig paniek en angst is steun ik het initiatief Hey, het is oké. Aarzel niet en doe wat met je mentale issues", sluit hij af.

Lees ook: Ronnie Flex bevestigt break-up met Famke Louise

Hey, het is oké

Ronnie's persoonlijke verhaal is onderdeel van de overheidscampagne ‘Hey! Het is oké, maak het bespreekbaar’, gericht op angststoornissen. In Nederland hebben bijna 1 miljoen mensen te maken met een paniek- of angststoornis en dat moet bespreekbaar worden.

Lees ook: Ronnie Flex bff's met deze GTST-ster

Bron: Instagram, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook