De make-up trend om verliefd op te worden

Met één kleuraccent is je beautylook helemaal van nu.

Lees ook

Met één kleuraccent is je beautylook helemaal van nu. Welke kleur het wordt en waar je ’m aanbrengt – ogen, lippen, wimpers of wangen – die keuze is aan jou.

Hippe Lippen

Matte lippen meer iets voor de winter? Niet als je kiest voor een vrolijk tintje. In combinatie met een no-make-up-make-up knallen die lippen er extra uit: een egale teint, opgeborstelde wenkbrauwen en je mond als statement piece.

Pinky swear

Eens in de zoveel tijd maakt gekleurde mascara een comeback. Zo ook nu. Liever het instapmodel van deze trend proberen? Geef dan alleen de puntjes van je wimpers óf alleen je onderste wimpers een likje kleur. Hoe dan ook: mascara hoeft dit seizoen niet te netjes. Een tikkie klonterig mag.

Anders dan anders

Kleur waagt zich buiten de gebaande paden. Een draagbare versie van deze catwalklook: breng daar waar je shimmer wilt eerst een highlighter aan. Met een highlighter in stickvorm kun je dat heel precies doen. En dep daaroverheen met je vingertoppen een gekleurde oogschaduw óf shimmery blush.

Oranje erboven

Move over, zwarte eyeliner. Neon is een trend in fashion, maar ook in beauty. En zo’n felgekleurde lijn boven je oog lijkt misschien heftig, maar als je ’m matcht met je outfit en je de rest van je make-up neutraal houdt, kom je er zonder twijfel mee weg.

Laatste nieuws

Zie ook