Wake up call: ‘Ik heb mijn relatie op het spel gezet voor meer actie in bed’

Jeroen vertelt in zijn wake up call dat hij enorm veel spijt heeft.

Lees ook

Jeroen: "Ik was al een tijd niet meer blij met het sexleven van Amanda en mij. Logisch hoor, dat het rustiger was in bed sinds de bevalling. Een kind is pittig en er worden andere dingen belangrijk in je leven. Maar bij vlagen dacht ik: wat is het sáái geworden. Ooit konden we niet van elkaar afblijven,
nu deden we het hooguit eens per week. Amanda zat er niet mee, merkte ik. Sterker nog, als we het wel deden, manoeuvreerde zij zich in standjes waarvan ze wist dat het dan snel voorbij was. Terwijl ik juist verlangde naar urenlange vrijpartijen. Ik raakte er behoorlijk gefrustreerd van."

"Een tijdlang haalde ik mijn bevrediging uit internetporno. Soms zei ik dat ook, in de hoop Amanda jaloers te maken. Maar het leek haar niets te kunnen schelen. Sterker nog, na mijn bekentenis wees ze me soms af met de woorden: ‘Zet maar even een filmpje op en help jezelf.’ Zo groeiden we qua sex steeds meer uit elkaar. Verder ging het wél heel goed tussen ons; we deden nog veel leuke dingen samen. Ja, we hadden het goed – en ik heb dan ook erg veel spijt dat ik dat allemaal op het spel heb gezet voor meer actie in bed.”

Kinky feesten

“Op mijn werk vertelden ze me over Fun4Two. Een parenclub waar een paar collega’s weleens waren geweest. Volgens hen was het kicken daar. Net wat voor mij, Amanda en ik waren toch zo vrij? Ja, vroeger wel; nu trok ze wit weg toen ik erover begon. Ik besloot me dit keer niet te laten afpoeieren. We konden toch een keer de sfeer gaan proeven? Gewoon om ons te laten inspireren. Weer even losgaan, als vanouds, toen we kinky feesten afliepen en niet vies waren van een pilletje. Ik moest aandringen, maar Amanda gaf uiteindelijk toe. Vooruit, we zouden een poging wagen. Als ik maar beloofde dat we weg zouden gaan als ze het niet trok."

"Dat gevreesde veto van haar, dat kwam er niet. Ze leek zich fantastisch te voelen, in haar korte strakke jurkje, en later in haar kanten lingerie. Dat ze met andere mannen danste vond ik prima, ik genoot intussen van de vele mooie vrouwen om me heen. Toen we een paar uur later met z’n tweeën sex hadden in een ruimte met kijkgaten, waardoor anderen naar ons konden gluren, voelde ik me erg kinky. Hier waren we weer, mijn hitsige vriendin en ik. Dit bezoekje aan deze club zou wel eens een heel nieuw begin van ons sexleven kunnen inluiden.”

Doodongelukkig

"Dat heeft het inderdaad gedaan, maar op een andere manier dan ik voor ogen had. Ik wilde weer spanning, maar wel sámen. Amanda zei na een paar bezoekjes aan de parenclub daar anders over te denken. Zij had wel weer eens zin in een andere man. In ene Leon, met wie ze meteen die eerste avond al close was geweest. Nu moest ik ook niet flauw doen, zei ze. Ik wilde toch dat zij weer loskwam? Dan moest ik haar dit gunnen. En ik vond de vriendin van Leon toch ook een lekker ding? Dat klopte."

"Toch was ik doodongelukkig toen ik Amanda bezig zag met Leon. Zijn vriendin deed echt haar best, maar ik kreeg amper een erectie. Ik was stikjaloers. Alsof ik op dat moment al wist dat ik Amanda aan die vent zou gaan verliezen. Want dat is wat er gebeurd is. Hoewel we het bij die ene keer zouden laten, en daarmee ook onze parenclubfase zouden afsluiten, is Amanda Leon stiekem blijven zien. Dat vertelde ze me vier maanden later, toen ons sexleven allang weer naar het eerdere niveau was gezakt, met als enige verschil dat ik dat niet meer erg vond. Zij was echt verliefd geworden, op Leon. Toen ze me nota bene nog bedankte ook, omdat ik haar had ‘wakker geschud’ met mijn gedram over de parenclub – ‘Je had gelijk, het liep ook niet lekker meer tussen ons’ – dacht ik dat ik gek werd. Ze heeft me voor het eerst sinds we elkaar kenden zien huilen. Het mocht niet baten. Ik was haar kwijt, definitief. Omdat ik uit ellende losga op Tinder, is mijn sexleven wel weer erg spannend te noemen, maar liever zou ik dat zo inruilen voor een avond op de bank met Amanda. Maar ik ben haar kwijt.”

Tekst: Lydia van der Weide Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook