Winning Wednesday: 5x Een detox sapkuur van DrDetoxBox

It's Wednesday, winning Wednesday!

Lees ook

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je vijf keer kans op een detox sapkuur van DrDetoxBox. We geven twee boxen van één dag (t.w.v. €39,95), twee boxen van drie dagen (t.w.v. €99,95) en één box van vijf dagen (t.w.v. €169,95) weg.

Reset

Heb jij heel de winter op de bank zitten snacken en kan je lichaam wel een summer reset gebruiken? Of ben je gewoonweg nieuwsgierig hoe je reageert op een detoxkuur? Dan is DrDetoxBox the place to be.

Waar is zo'n detox eigenlijk goed voor en hoe werkt het precies? Wel, dat weet DrDetoxBox je haarfijn uit te leggen. "In principe zorgt je lichaam er door middel van je nieren, lever en huid zelf voor dat je lijf dag in dag uit gereinigd wordt. Met de DrDetoxBox versterk je de natuurlijke ontgiftingsprocessen van het lichaam. En dat heeft effect op zowel je lijf als je hoofd."

Daarnaast ontdek je door de detoxkuur wat nou eigenlijk de kern is van gezonde voeding: bewust bezig zijn. "Want dat heeft een positief effect op lichaam én geest. Het is niet veel ingewikkelder dan dat. Dus wil je afscheid nemen van een (gedeelte van je) ongezonde levensstijl? Dan is het aanschaffen van een DrDetoxBox een super goede eerste stap."

Ervaringen van de redactie

Uiteraard hebben wij de sapkuur hier op de redactie voor je uitgeprobeerd. Zo ging online editor Charissa voor de driedaagse detoxkuur, waarmee ze gelijk na haar verjaardagweek begon. "Na een niet bepaald gezond verjaardagsfeest waar de alcohol rijkelijk vloeide en ook de hapjes niet healthy proof waren, besloot ik de week erna vol goede moed aan de driedaagse detoxkuur te beginnen. Waar ik vooraf erg bang was voor het hongergevoel – ik houd nou eenmaal veel van eten – viel mij dat juist hartstikke mee. Omdat je best veel sapjes op een dag drinkt, ben je gedurende de dag goed verzadigd. Mijn tweede fear was dat ik enorme hoofdpijn zou krijgen, maar doordat ik er twee liter water per dag bij dronk, is ook dat mij niet overkomen. Het enige nadeel van de kuur is dat je elk uur een bezoek aan het toilet moet brengen om te plassen. Maar hé, van al die wandelingen naar het toilet, wordt de stappenteller wél weer happy!"

Ook salesmanager Nouchka ging de uitdaging aan. Zij ging nog een stapje verder en koos voor de vijfdaagse detox. "De eerste twee dagen had ik echt wat afkickverschijnselen met lichte hoofdpijn, maar bij dag drie ging dat een heel stuk beter. Je moet gewoon even wennen. Vooral de koffiegeur 's ochtends was heerlijk en miste ik echt, maar na vijf dagen smaakte de koffie mij veel minder dan daarvoor. Ik moet zeggen dat vijf dagen wel erg lang is, maar het is een echte reset. Je beseft je weer zo goed dat je, zo merkte ik, op een dag best veel met eten bezig bent. Een aanrader dus."

Win, win, win!

Zelf ook detoxen? Dat kan! Vul onderstaand winformulier in, laat als opmerking weten of je een box van één, drie of vijf dagen wil winnen en duimen maar!

@MailAndWin(se5p3RALzZ)

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 12 juni 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook