Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend?

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen op 21, 22 en 23 juni.

Yoga festival van Sento Flow en lululemon

Vrijdag 21 juni is het Internationale Yoga Dag. De perfecte kans voor lululemon om iets terug te geven aan de community: namelijk een dag vol gratis yoga- en meditatielessen. Iedereen kan kennis maken met diverse vormen van yoga zoals Hatha, YinYang, Vinyasa, Senioren- en Kinderyoga. Met mooi weer is het dakterras open om de zonnewende te bewonderen tijdens een meditatie. Groot, klein, beginners, gevorderden, iedereen is welkom! Met als thema Harmonie & Vrede zullen alle donaties ten goede komen aan Warchild. Schrijf je HIER in.

Waar: het Amsterdamse Sento Flow

Wanneer: 21 juni van 9:00-20:30

Bloemenspektakel in het Vondelpark

Drie dagen lang staat er een enorme bloemenmuur in het Vondelpark, als symbool voor alles waar we meer van nodig hebben, een initiatief van Mooiwatbloemendoen.nl. De muur is een meterslang bloemenspektakel, waar iedereen een bloem uit kan plukken en een briefje kan achterlaten met een wens. De bloemen in de muur staan stuk voor stuk symbool voor een échte behoefte: meer samen, meer liefde, meer verbeelding, meer moed, meer lol, meer wonder. Maak ook vooral een foto bij de muur, want hij is helemaal Instagram-waardig!

Waar: Vondelpark in Amsterdam

Wanneer: 20, 21 en 22 juni

Interieurshoppen bij Whoppah

Interieur item van je dromen gevonden in een magazine of op Pinterest, maar vervolgens kun je het nergens vinden? Dat is nu verleden tijd. Want met de revolutionaire app Whoppah, de nieuwe online marktplaats voor eersteklas tweedehands in huis, kun je in een klap al je favoriete items voor in huis vinden. Zoals hoge kwaliteit tweedehands vintage design items van bekende merken zoals Charles Eames, Artifort en Philippe Starck en bijzondere handgemaakte objecten zoals sculpturen en schilderijen. Naast een particulier handelsplatform voor tweedehands interieur, is Whoppah er ook voor zakelijke gebruikers zoals antiekwinkels en internationale kunst- en meubel handelaren. Woonwinkels kunnen er hun online verkochte retouren en showroommodellen verkopen.

Waar: Woppah.com

Wanneer: wanneer je maar wil!

De Spaanse Dag in Utrecht

Om de minder bekende aspecten van Spanje onder de aandacht te brengen, vindt dit weekend de Spaanse Dag in Utrecht plaats. Tijdens de verschillende activiteiten kunnen de bezoekers kennis maken met de veelzijdigheid van Spanje. Van flamenco-optredens en ham- en sherryproeverijen tot paella show cookings, optredens en kinderactiviteiten. Meer info vind je hier.

Waar: Utrecht

Wanneer: Zaterdag 22 juni