Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend?

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van 11 en 12 mei 2019.

Breng een bezoekje aan Wolford Ink

Een must-visit dit weekend: de Wolford Ink pop-up store. Het exclusieve merk heeft haar expertise gebundeld met de skills van vijf befaamde tattoo artists uit de hipste steden van Europa die elk een uniek kunstwerk creëerden om de Wolford Nude 8-lijn te pimpen. Het resultaat? Een speciale collectie met vijf exclusieve designs die je kunt kopen.

Maar dat is niet alles. Nog leuker is misschien wel dat er verschillende pop-up stores in Europa zijn opgedoken waar je een eigen tattoo kunt laten zetten. Niet op je lichaam, maar op je Wolford tights! In Amsterdam kun je de populaire huidkleurige panty's Individual en Sheerin verschillende tinten- on-the-spot laten personaliseren met tattoo-art door bekende tattoo artiest Galya Gisca. Terwijl je ondertussen geniet van bubbels en macarons, want het is feest in de gloednieuwe Wolford Store! Meer info vind je hier.

Waar: Wolford Boutique aan de PC Hooftstraat 17a in Amsterdam

Wanneer: 10, 11 en 12 mei 2019

Ga uiteten tijdens Nacht van de Fooi

Tijdens dit jaarlijks terugkerend studenteninitiatief staan ongeveer 600 horecagelegenheden door heel Nederland hun fooi af om 4 kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten te financieren: Stichting Weebale Foundation zet zich in voor het boren naar schoon drink water en het plaatsen van 3 handpompen in Oeganda. Stichting Khuska bouwt een nieuwe kinderafdeling in het ziekenhuis in Kapuna. Stichting Nieuwe Generatie Brasil geeft kansarme kinderen in Brazilië een betere toekomst door onderwijs aan te bieden. Stichting ZOM (Zevenaar Ontmoet Medemensen) zet zich in voor de bouw van een waterput, een waterleiding en een groentetuin in Jalan Bang (Gambia).

Help jij ook mee om de wereld een klein beetje te kunnen veranderen? Maak dan je reservering bij de deelnemende restaurants van Nacht van de Fooi via BookDinners.

Waar: 11 Nederlandse steden, waaronder Amsterdam, Delft, Eindhoven, Leiden, Groningen en Utrecht

Wanneer: Zaterdag 11 mei 2019

Exclusief moederdag concert met Do

Om alle vrouwen in het kader van Moederdag in het zonnetje te zetten organiseert Friends of the Brands onder het genot van een high tea verzorgd door The White Room een privéconcert van Do in de Wintertuin van het NH Krasnapolsky. Ook ga je naar huis met een prachtige goodiebag. Tickers bestel je hier.

Waar: De Wintertuin – NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, Amsterdam

Wanneer: zaterdag 11 mei 2019