Masmeijers reageren voor het eerst op definitieve straf Frank

Negen jaar én een fikse geldboete!

Oud-presentator Frank Masmeijer is in hoger beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van negen jaar. Zowel Frank als Sandra Masmeijer (de ex-vrouw van Frank) reageren voor het eerst op deze tegenslag.

Definitieve straf

Frank kreeg afgelopen donderdag zijn definitieve straf te horen. Niet alleen blijft het bij een gevangenisstraf: nee, hij krijgt ook nog een fikse boete van 90.000 euro. Dit allemaal wegens zijn aandeel in de smokkel van een grote partij cocaïne in 2014.

Steun

Frank is in 2017 van zijn ex Sandra gescheiden, na een huwelijk van 27 jaar. Ze hebben nog goed contact met elkaar. Sandra laat aan Shownieuws weten dat ze haar ex hoe dan ook steunt. ”Ik zal hem altijd blijven steunen, daar is vandaag niks aan veranderd."

Lees ook: Nieuwe schokkende details in zaak Frank Masmeijer

Familie

De Telegraaf sprak Frank na de uitspraak. Op de vraag wat zijn familie van zijn straf vindt, reageert hij: "Voor hen is het ook een enorme tegenvaller, nog een jaar erbij. Ze hadden gehoopt op eráf natuurlijk. Net als ik. Maar ze zijn sterk. Sandra is de liefde van mijn leven. Deze hele affaire kostte ons door alle stress ons huwelijk, maar de liefde blijft. Ik heb haar nu een hele tijd niet gezien maar volgende week dinsdag komt ze, omdat ze even lekker wil bijpraten.’’

Bron: Shownieuws, de Telegraaf, Beeld: BSR

Laatste nieuws