Love Islands Denzel onthult hoe het er écht aan toeging in de villa

Oeh!
Love Islands Denzel onthult hoe het er écht aan toeging in de villa

Love Islands Denzel, die inmiddels naar huis is gestuurd, onthult in Love Check-Up hoe het er écht aan toeging in de villa, en legt vooral de nadruk op mede-kandidate Chey.

Plannetjes

Als trouwe Love Island-kijker kun je het je nog wel herinneren: tijdens Chey's exit besloot ze om voor de nodige drama te zorgen, door samen met Lotte 'open kaart' te spelen over Denzel.

De twee zouden namelijk een plannetje hebben bedacht om Chey, die na haar breuk met de 19-jarige Stenn vrijgezel was, nog iets langer in de villa op Gran Canaria te kunnen houden. Lotte zou Chey's maatje - of speelde er stiekem meer - Denzel hebben gesmeekt om voor Chey in plaats van Aleksandra te kiezen tijdens een recoupling. Hoewel het niet zover heeft mogen komen, besloot Chey nog wel even dat de groep dit moest weten. En dus was het aan Lotte om uit de school te klappen.

Lees ook: Zien: zó zag Chey van Love Island er vroeger uit

Denzel's kant van het verhaal

Nu reageert Denzel zélf op het hele verhaal tijdens Love Check-Up. "Die nacht gaf Stenn aan Chey aan dat-ie wilde stoppen. Ik zei tegen Chey: praat nog even met hem, misschien wordt het nog wat." Tijdens de lunch, wanneer er nooit gefilmd wordt, wil Chey weten of Denzel haar wel of niet tijdens een recoupling zou kiezen. "Op een gegeven moment vraagt Chey of de zwembroek groen of rood is. Ik heb Chey de hele lunch niet aangekeken, ik zei tegen Martin: 'Leidt me alsjeblieft af'. Ik heb Chey express niet aangekeken."

Al snel na de lunch volgde de recoupling. Denzel had geen contact met Chey erover gehad. Kortom: Denzel's gevoelens voor Aleksandra zijn oprecht.

Bron: RTL, Beeld: Love Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f979fad11019', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });