Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: ontmoeting tussen Yasmin en verleidster Danielle is té ongemakkelijk

O my...

Zien: ontmoeting tussen Yasmin en verleidster Danielle is té ongemakkelijk

Hoewel er over de afloop van Temptation Island VIPS nog geen woord gerept mag worden, kunnen de kandidaten maar moeilijk verbergen of ze nog samen zijn of juist niet.

Thomas en Yasmin

Vooral het koppel Thomas en Yasmin houdt de gemoederen bezig. Niet alleen werd er lang gezegd dat de twee al uit elkaar waren voordat de opnames begonnen, maar ook na het programma ziet het ernaar uit dat de relatie tussen de twee finito is.

Zo verkocht Yasmin dit weekend al haar outfit die ze droeg tijdens haar eerste date met de Concentrate-presentator. En daar blijft het niet bij. Zo vond er een paar dagen voor Pride Amsterdam een ongemakkelijk moment plaats tussen de twee.

Lees ook: Temptations Yasmin: 'Ik was liever thuisgebleven'

Oeps...

Yasmin was te gast in Concentrate's programma Geboeid, waar ze een hele dag aan presentatrice Iris Enthoven vastgeketend zat. Toen de twee naar de Boohoo-boot liepen, zagen Yasmin twee mensen die ze aan haar reactie te zien liever niet had gezien.

Niemand minder dan (ex-)vriend Thomas was ook uitgenodigd, wat zorgde voor een ietwat ongemakkelijke knuffel. Ook verleidster Daniëlle, die in het programma al haar pijlen op Thomas heeft gericht, bleek uitgenodigd te zijn, en dat zorgde ervoor dat Yasmin het liefst weer met Iris mee terug wilde. Awkward!

Bekijk het ongemakkelijke moment hieronder.