Temptations Julia deelt shocking WhatsApp-gesprek met Fabrizio

Ai...
Temptations Julia deelt shocking WhatsApp-gesprek met Fabrizio

Ai, het lijkt erop dat Fabrizio de mist toch de fout in is gegaan tijdens de dreamdate aan het einde van Temptation Island VIPS. Verleidster Julia klapt namelijk uit de school over die avond met hem én deelt een WhatsApp-gesprek.

Scheve schaats

Pommeline en Fabrizio lieten onlangs via Instagram weten uit elkaar te zijn en alles wijst erop dat het te maken heeft met hun deelname aan Temptation Island. Tijdens de dreamdate zou de tattoo-artist een scheve schaats gereden hebben met Julia.

Lees ook: Fabrizio onthult: 'RTL heeft mij in een boksring gegooid met handboeien om'

Dirty juice

De blondine schijnt ruzie te hebben gehad met Fabriozo en besloot daarom roddelkoningin Michella Kox in te schakelen. Die heeft op haar beurt alle dirty juice die ze heeft gehoord naar buiten gebracht. Michella deelde via Insta Stories een screenshot van een WhapsApp gesprek tussen de twee, waaruit blijkt dat Julia wel iets weet over de lengte van Fabrizio's jongeheer.

Handwerk

Volgens Michella heeft de blondine handwerk verricht bij Fabrizio, waardoor hij erg 'opgelucht' was. Beelden van de daad zullen er niet zijn, want de twee hadden het 'heel erg sneaky' gedaan. Of alle geruchten ook waar zijn, blijft altijd nog maar vraag.

Bron: Love&Reality Beeld: Temptation, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f30e185e2bff', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });