Mascha 'Beautygloss' Feoktistova is er klaar mee

En dat laat ze duidelijk merken!
Mascha 'Beautygloss' Feoktistova is er klaar mee

Mascha - Beautygloss - Feoktistova kan veel hebben, maar ze is bepaalde opmerkingen nu echt zat. Dit laat ze duidelijk merken aan haar volgers.

Afkomst

"‘Ben jij Russisch joh? Gelukkig zie je er niet zo uit!’ - echt waar hoe vaak ik deze opmerking wel niet hoor", begint Mascha haar verhaal. "Ik vergeef het ze want ze hebben geen idee hoe het overkomt, maar als ik het uitleg ‘joh, als ik je in het buitenland tegenkom en zeg dat jij Nederlands bent maar er GELUKKIG niet zo uit ziet, dan voelt dat toch een beetje gek?’ Snappen veel mensen het wel."

Lees ook: Mascha 'Beautygloss' Feoktistova showt trots bikinibody

Opmerkingen

"Het zijn de kleine opmerkingen die soms zo naar overkomen", vervolgt ze. "Het is een land waar ik ben geboren (ik ben 100% Russisch) ik ben trots op mijn roots maar hang mijn identiteit er niet aan vast. Echter heb ik dus ook te maken met dit soort shit. Thumb up voor gelijkheid hoor!". You go woman! In de comments kan ze rekenen op veel steun.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss) op

Bron & Beeld: Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3544e2daed2', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });