Vrouwen delen schokkende foto’s van gevolg zonnebank

Heftig...

Een vrouw uit Engeland leeft in een ware nachtmerrie. Door de vele keren dat ze onder de zonnebank ging, heeft ze nu huidkanker en zitten er heftige wonden op haar gezicht. Ze wil anderen nu waarschuwen.

Shocking

De 29-jarige Tawny Willoughby bezocht vijf keer per week de zonnebank en dat heeft flinke gevolgen. Op Facebook deelt ze shocking foto's van haar gezicht die laten zien hoe een zonnebankverslaving kan eindigen. "Dit is hoe een behandeling tegen huidkanker eruit kan zien", schreef ze bij haar post. En iedereen kan beamen dat dit absoluut niet is wat je wil.

Lees ook: Zonnebankverslaafde laat schokkende beelden zien

Riskant

Duizenden mensen deelden het bericht van Tawny. De 29-jarige waarschuwt dan ook iedereen voor het gebruiken van de zonnebank. Zij riskeert nu haar tweejarige zoontje niet meer te zien opgroeien en dat alleen voor 'een lekker kleurtje'. "Leer van de fouten van anderen", zegt Tawny.

Niet de enige

Tawny is niet de enige in Engeland met een verhaal als deze. Er zijn nog veel meer slachtoffers en allemaal willen zij waarschuwen voor de gevolgen. "Ik wil dat tieners de foto van het gat in mijn neus zien, zodat ze weten wat er kan gebeuren", zegt Jade.

Je kunt de heftige foto's HIER bekijken. Let op, de beelden kunnen als schokkend ervaren worden.

Bron: The Sun Beeld: iStock

Laatste nieuws