Wannabe 'influencer' flink in de schulden na Instagram-vakantie

Oei...
Wannabe 'influencer' flink in de schulden na Instagram-vakantie

De Australische Fiona Melbul reisde af naar de Verenigde Staten voor een droomvakantie, waar ze speciaal heen ging om de perfecte insta-kiekjes te maken. Ze zit nu wel met een schuld van 12.000 euro opgescheept. Lekker dan!

Het verhaal

Fiona nam een lening en vertrok voor zes weken naar de States. "Mijn broer zei dat hij naar Disneyland ging en ik zei dat hij niet zonder mij kon gaan. Toen heb ik een lening afgesloten."

Aan het Australische A Current Affair vertelt de 27-jarige: "Je neemt tien of twintig foto's tot je de perfecte hebt, plaatst die op social media en dan wacht je tot je vrienden het zien. Hun jaloerse reacties... Ik voel me er echt goed door."

Lees ook: OMG: influencer verliest al haar haren live op Instagram

Terug bij ouders

Fiona schat dat één foto van haar in Disneyland bij elkaar (met alle kosten van de reis erbij opgeteld) ongeveer 10.000 Australische dollars heeft gekost. De desbetreffende foto kreeg helaas maar achttien likes.. Auch! Om er financieel weer bovenop te komen zijn Fiona en haar partner weer bij haar ouders gaan wonen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door INfleur (@infleurmagazine) op

Bron: Metro, Beeld: Youtube

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6bbacdab8bd', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });