Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Moet je hebben: de Rita Ora x vanHaren-collectie

We want them all!

Moet je hebben: de Rita Ora x vanHaren-collectie

Na Sylvie Meis en Ellie Goulding, heeft vanHaren ook dit jaar een superster gestrikt. Het merk heeft voor de nieuwe herfst/wintercollectie de handen ineen geslagen met niemand minder dan Rita Ora.

Eigen stijl

Dat de Britse singer-songwriter naast zingen ook van mode houdt, is wel te zien aan haar geheel eigen stijltje waarmee ze menig vrouw inspireert. De samenwerking met vanHaren is dan ook een match made in fashion heaven.

Het resultaat is een collectie van 40 modellen, stuk voor stuk door Rita Ora zelf gekozen. "Mijn stijl wordt altijd bepaald door mijn houding. Hoe ik mezelf kleed laat zien hoe ik me voel", vertelt ze over de collectie.

Inspireren

Net als de zangeres zijn de schoenen stoer, maar vrouwelijk. Layed back, maar over the top. Trendy, maar eigen. Elk paar schoenen in de collectie staat voor een ander gevoel, zoals vrijheid, creativiteit, nieuwsgierigheid, moed of kracht. Daar zit natuurlijk een gedachte achter: Rita Ora wil inspireren om jouw eigen persoonlijkheid met een individuele stijl uit te stralen.

Tussen de 40 modellen zit voor iedere gelegenheid de perfecte paar schoenen. Denk aan toffe zilveren glitter boots voor een avondje clubben of bordeaux rode laarsjes voor naar kantoor. Er is ook ingespeeld op de laatste trends: van chunky luipaardprint sneakers met neon details en metallic sneakers met een platformzool tot western stijl boots, booties met slangenprint en brogues met rock & roll studs en gespen. Kortom: voor ieder wat wils.

De collectie ligt nú in geselecteerde Van Haren-winkels en is via www.vanharen.nl te koop. Benieuwd naar onze favorieten? Kijk mee!

Beeld: YouTube

Dit artikel is geschreven in samenwerking met vanHaren.