Exclusief! Chantal Janzen: 'Het komt toch als een mokerslag'

'Het is gewoon een uitputtingsslag'
Exclusief! Chantal Janzen: 'Het komt toch als een mokerslag'

Chantal Janzen (40) draait er niet omheen: 'een baby is een uitputtingsslag'. Maar ze blijft shinen, nu weer met Dancing with the Stars.

Uitputtingsslag

Chantal is dan wel moeder, haar televisieklussen gaan ook gewoon door. Hoe kijkt ze terug op het afgelopen anderhalf jaar met baby Bobby in combinatie met werken? "Een baby ís gewoon een uitputtingsslag. Ook al heb je geen zware baan, ouder zijn is heftig. Vooral de eerste twee jaar. En dan heb ik nog een vrolijk, leuk kind. Kun je nagaan als er van alles mee aan de hand is. Behalve het slapen gaat het allemaal goed, godzijdank", vertelt ze.

"We hebben nog steeds gebroken nachten. Hij is niet zo’n slaapfan", aldus Chantal. Slaap of niet: ze moet de volgende dag weer fris en fruitig voor de camera’s staan. "Gelukkig heb ik Leco, nepwimpers en anti-wallencrème."

Lees ook: Chantal Janzen reageert op vermeende facelift

Tropenjaren

Helemaal ingesteld op deze tropenjaren was ze niet. "Het komt toch als een mokerslag. Bij mij was het ook al lang geleden (haar oudste zoon James is 10, red.). Ergens had ik het misschien weggestopt, net zoals je met de bevalling doet. Dan denk je: nooit meer. Dat ebt weer weg, maar ineens lig je er weer, en denk je: godverdomme, heb ik me er toch weer in laten luizen."

Lees ook: Chantal Janzen onthult: 'Ik kon niet blij zijn met mijn zwangerschap'

Social media

Bobby is de vrolijke noot op haar sociale media. In tegenstelling tot sommige andere BN'ers brengt ze haar kind wel in beeld. "Ik denk daar helemaal niet over na. Hij is ook al 86 duizend keer gefotografeerd door alle roddelfotografen. Dan houd ik het liever zelf in de hand. Ik vind het hartstikke leuk om dingen te delen. Als Bekende Nederlander heb ik geen andere wereld dan een onbekende Nederlander. Ik post dingen als moeder."

Het hele interview met Chantal lees je in de nieuwe Grazia die vanaf morgen in de winkel ligt!

Tekst: Anette de Vries | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2bfe9e5124c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });