Ruzie in HNTM loopt uit de hand

Het was niet zo gezellig in huis één.

Lees ook

De concurrentie in Holland's Next Top Model is dit jaar moordender dan ooit. De spanningen liepen in de laatste aflevering hoog op – en zorgden er zelfs voor dat twee modellen zich niet konden inhouden – met een ruzie tot gevolg.

Goedemorgen

De modellen van huis één kregen in deze aflevering te horen dat er niet één maar twee modellenhuizen zijn. Daarnaast kregen ze ook een lesje voorstellen in het Engels.

Dat was allemaal nog niet zo heel spannend, maar die spanning kwam er daarna wel zeker. Benjamin besloot namelijk om de andere modellen even goed wakker te maken en stormde samen met Marcus de kamer van Jawahir binnen. Hij gooide zijn slippers op haar bed, dat werd gevolgd door een kussen.

Lees ook: Opvallende gebeurtenis in HNTM

Boos

Helaas voor Jawahir belandde die slipper op haar hoofd. Jawahir kwam daarna verhaal halen in de keuken en eiste een excuus van Benjamin. "Jij gaat nu je excuses aanbieden, ik meen het. Je slaat zomaar met je slipper in mijn gezicht, vind je dat normaal?"

Benjamin doet er een beetje lacherig over en vindt het maar overdreven. "Hangt ze daar over de tafel heen met haar vingertje te wijzen. Ze lokt het gewoon uit door zo arrogant te doen." Jawahir vindt zijn gedrag maar niks en loopt boos weg om de plek in haar gezicht te koelen. Benjamin komt vervolgens zijn excuses aanbieden maar of dat heel erg gemeend is… "Met mij moet je echt niet fucken", stelt Jawahir nog.

Beide kandidaten zijn echter door naar de volgende ronde. So… to be continued?

Beeld: Holland's Next Top Model

Laatste nieuws

Zie ook