Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Horoscoop

Jouw week volgens de sterren!

Grazia's Horoscoop

Jouw week volgens de sterren!

WATERMAN: 21 JANUARI - 19 FEBRUARI

Het kan een onrustige, verwarrende week worden, vol onverwachte wendingen, vergeten afspraken en lastige gesprekken. Of alles tegelijk. Het houdt de gemoederen in ieder geval flink bezig. Blijf kalm en volg je eigen plan.

VISSEN: 20 FEBRUARI - 20 MAART

De week brengt prettige verrassingen met zich mee. Dit kan met een vriendschap te maken hebben, maar ook met je liefdesleven. Sta open voor alles en laat je meevoeren met wat er op je pad komt. Zorg dat je met volle teugen geniet!

RAM: 21 MAART - 20 APRIL

Dit kan een heerlijke, relaxte week voor je worden, mits je dat toelaat. Wanneer je je agenda en week vult met afspraken en verplichtingen, laat je deze kans volledig aan je voorbijgaan. Plan liever niet teveel en go with the flow.

STIER: 21 APRIL - 21 MEI

Je hebt deze week volop ideeën en inspiratie en dat is vooral op je werk een uitkomst. Zeker wanneer je oplossingen moet bedenken. Toch kun je deze positieve vibe ook inzetten voor je sexleven of het verfraaien van je interieur.

TWEELINGEN: 22 MEI - 21 JUNI

Eindelijk is er weer tijd en ruimte voor jezelf deze week. Maak hier gretig gebruik van door iets tofs voor jezelf te plannen. Zoals een relaxt saunadagje met een vriendin of een romantische rendez-vous met je lief. Of lees eindelijk dat spannende boek.

KREEFT: 22 JUNI - 22 JULI

Normaal gesproken ben je een echte huismus, maar deze week niet. Onder invloed van inspirerend Uranus ben je graag op pad en onder de mensen. Dat is een goed plan, want er staan je toffe gesprekken en bijzondere ontmoetingen te wachten.

LEEUW: 23 JULI - 23 AUGUSTUS

Tussen jou en je lief loopt het momenteel niet zo lekker en je weet er niet goed de vinger op te leggen. Jullie hebben niet echt ruzie en er speelt niets. Geef elkaar de ruimte en observeer eens van een afstand wat het precies is.

MAAGD: 24 AUGUSTUS - 22 SEPTEMBER

Je werk stelt je deze week voor de nodige uitdagingen. Toch levert dat geen problemen op. In no time heb je overal een oplossing voor of idee over en dat brengt je snel weer verder. Ook thuis heb je verfrissende ideeën en initiatieven.

WEEGSCHAAL: 23 SEPTEMBER - 22 OKTOBER

Met planeet Mars in je teken, kun je erg direct zijn. Soms is dat geen probleem, je bent duidelijk en iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Maar soms kwets je er iemand mee. Probeer daar iets meer rekening mee te houden.

SCHORPIOEN: 23 OKTOBER - 22 NOVEMBER

Het kan deze week absoluut geen kwaad om extra aandacht aan je relatie besteden. Doe je dat niet, dan kan het plots tot een uitbarsting komen. Zorg daarom dat je het zelf in de hand hebt en voorkom hiermee onnodige spanningen en ruzies.

BOOGSCHUTTER: 23 NOVEMBER - 21 DECEMBER

Je hebt een enorme behoefte om de sleur te doorbreken. Je bent extreem onrustig en je bent toe aan vernieuwing of een andere omgeving. Geef hier gedoseerd aan toe; aan een aantal verplichtingen ontkom je helaas niet.

STEENBOK: 22 DECEMBER - 20 JANUARI

Wil je veranderingen in je leven aanbrengen, dan is dit een perfecte week daarvoor. Of het nu een nieuwe baan, een andere look of fris interieur betreft, je hebt de juiste planeten aan je zijde om het met succes voor elkaar te krijgen.

Tekst: Esther van Heerebeek