Familie haalt opnieuw uit naar Meghan Markle

Oh oh...
Familie haalt opnieuw uit naar Meghan Markle

Het interview dat Meghan Markle gaf tijdens haar bezoek aan Afrika met echtgenoot prins Harry, is ook haar halfzus Samantha Markle, met wie ze al een tijd geen contact meer heeft, niet ontgaan. Enne, ze heeft geen goed woord over voor haar little sis.

Kritiek

Volgens Meghan's zus was de hertogin in de tv-special Harry & Meghan: An African Journey behoorlijk schaamteloos.

"Het is te gek voor woorden dat iemand die over de hele wereld wordt bijgestaan door peperdure bodyguards, in privé-vliegtuigen vliegt en bovendien miljonair is, het lef heeft om te klagen", aldus Samantha.

Lees ook: Prins William geschrokken door documentaire over Harry en Meghan

Waarheid

Over het feit dat de Britse royal in het interview zei dat bijna niemand aan haar gevraagd heeft hoe het met haar gaat, is Samantha evenmin te spreken. "Hoe verzin je het? Heeft zij mij ooit gevraagd hoe het met me gaat na twee hartaanvallen?" Samantha vindt de kritiek die ze op Meghan heeft niet hard. "De waarheid zeggen is niet gemeen. Meghan wist precies waar ze aan begon en wat ze voor ogen had. Dat heeft ze uiteindelijk ook gekregen."

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97227c31c9d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });