Wow: heftige Love Island-exit zorgt voor verdeelde reacties

OMG!
Wow: heftige Love Island-exit zorgt voor verdeelde reacties

Let op! Dit artikel bevat spoiler alerts!

Wait, what? Love Island moest gisteren niet van één kandidaat afscheid nemen. Ook een koppel moest de villa verlaten en dat zorgde voor de nodige ophef.

Lastige keuze

Fans van Holland's Next Top Model zaten gisteren tijdens de eliminatie van gisteren al met grote verbazing naar hun scherm te staren, maar ook de kijkers van Love Island werden gisteren flink geshockeerd.

Tijdens de recoupling moesten maar liefst drie Love Islanders de villa verlaten. Omdat Daniël de grote favoriet is bij de Love Island-kijkers, kreeg hij de lastige taak om één koppel naar huis te sturen. Zo werd niet alleen Ricardo naar huis gestuurd, maar moest ook power couple Luca en Gabriëlla hun koffers pakken.

Lees ook: OMG: zo zag je Love Islands Luca nog nooit

Verbaasde reacties

"De keuze is eigenlijk niet te doen", meldt een zenuwachtige Daniël bij de groep. Tot ieders verbazing kiest Daniël ervoor om Luca en Gabriëlla naar huis te sturen. "Ik had het niet zien aankomen", reageert Gabriëlla. "We zijn een heel sterk koppel. Misschien... Ik weet gewoon niet zo goed wat ik hierop moet zeggen", aldus een teleurgestelde Gabriëlla.

Het vertrek van het koppel zorgt bij de Islanders voor de nodige tranen. "Ik heb nooit ruzie met haar gehad", vertelt Luca. "Ik geloof het gewoon niet, eerlijk", meldt Cheyenne.

Op social media zijn de reacties verdeeld. Waar sommigen vinden dat Daniël er goed aan heeft gedaan om de twee weg te sturen, snappen anderen weer helemaal niks van zijn besluit. Tsja, het is en blijft een spelletje...

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Love Island, Twitter

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f971d690f2ad', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });