Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what: nieuwe vriend voor Temptations Channah?

New couple alert?

Wait, what: nieuwe vriend voor Temptations Channah?

Hoewel ze begin deze maand nog bevallen is van haar eerste kindje Tiger, stond Channah maandag alweer te shinen op de red carpet tijdens de MTV EMA Pre Party. Maar niet met Quentin aan haar zijde...

Vrienden, of toch meer?

De kersverse mama werd namelijk met een andere bekende man gespot, namelijk: YouTuber Noah Zeeuw. De twee verschenen voor de camera's van De Telegraaf, waar de verslaggeefster hen gelijk vraag wat de situatie was. Want waren de twee nou samen als vrienden gekomen of is er meer tussen de twee aan de hand?

Lees ook: Temptations Channah post verdrietig bericht

Prank

"Het is nog pril", vertelt Noah met een flinke smirk op zijn gezicht. Daarnaast meldt hij dat-ie er niet te veel over wil zeggen en besluit ook Channah haar lippen stijf op elkaar te houden. Een nieuw stelletje in town? Mwah, het ziet ernaar uit dat de twee de boel flink in de maling wilden nemen.

Channah postte gisteren namelijk nog een foto van een kettinkje dat ze van haar 'mannen' Quentin en baby Tiger had gekregen, waardoor de 'relatie' tussen Channah en Noah gewoon een grapje blijkt te zijn. Ha!

Beeld: YouTube, Temptation Island