Love Islands Gabriëlla en Luca vertellen hoe het nu tussen hun gaat

Aha!
Love Islands Gabriëlla en Luca vertellen hoe het nu tussen hun gaat

Begin vorige week stond heel Love Island-kijkend Nederland versteld van de heftige exit die in de villa plaatsvond. In een nieuwe aflevering van Love Check-up doen Gabriëlla en Luca hun verhaal aan presentator Kaj van der Ree.

Teleurgesteld

Gabriëlla ging na hun exit zwaar teleurgesteld terug naar Nederland. "Ik had het niet zien aankomen. We zijn een heel sterk koppel. Misschien... Ik weet gewoon niet zo goed wat ik hierop moet zeggen", reageerde Gabriëlla vlak nadat ze het slechte nieuws van Daniël te horen kreeg.

Lees ook: Zo zag je Love Islands Luca nog nooit

Life after

Gelukkig betekende de exit van Luca en Gabriëlla niet het einde van hun 'relatie'. De twee zijn eenmaal terug in Nederland nog steeds aan het daten en bevestigen in Love Check-up dat het goed zit tussen hun. Een echte officiële relatie hebben ze nog niet, maar: "Je bent naar een relatie toe aan het werken", zegt Luca. Gabriëlla vult aan: "Maar we zeggen wel dat we samen zijn."

Gelukkig maar, want vlak voordat de twee de villa moesten verlaten, hadden ze nog een flinke ruzie. Luca riep zelfs naar Gabriëlla dat ze 'haar bek moest houden'. "Op dat moment werd het me gewoon even te veel. Ik hoorde zoveel roddels over haar van de dames. Dat heb ik dan op de verkeerde manier gezegd, maar ik bedoelde het goed. Als ik haar dat niet zou zeggen, dan geef ik ook niet om haar", aldus Luca.

Bron: Love Reality | Beeld: Love Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f33ea6d02f8c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });