Zijn dit de Wie is de Mol-deelnemers van aankomend seizoen?

Zou het?
Zijn dit de Wie is de Mol-deelnemers van aankomend seizoen?

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? zit er weer aan te komen en dat betekent dat het tijd is om de balans op te maken. Welke BN'ers doen er dit jaar mee aan het razendpopulaire programma? Fans lijken al enige ideeën te hebben.

Lees ook: Wie is de Mol deelneemster maakt naakt-foto

Mogelijke deelnemers

Dione de Graaff
De presentatrice presenteert normaal gesproken in de zomer grote wielrenprogramma's, maar afgelopen zomer was Dione heel toevallig drie weken afwezig om zogenaamd plekken te bezoeken waar ze De Avondetappe zou gaan presenteren. Hmmm...

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Dione de Graaff (@dione.degraaff) op

Toprak Yalçiner
Oud GTST-actrice Toprak was deze zomer volgens oplettende fans twintig dagen inactief op Instagram. Was de actrice toevallig drie weken op vakantie, of zou ze voor andere redenen in het buitenland geweest zijn?

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Toprak Yalciner (@topraky) op

Nathan Rutjes
Profvoetballer Nathan Rutjes was dit seizoen voor nog onbekende redenen afwezig bij de kampioenswedstrijd van zijn club De Groene Ster. Er moest wel iets héél belangrijks geweest zijn, zou hij deze wedstrijd zomaar over willen slaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Nathan Rutjes (@nathanrutjes) op

Nadia Moussaid
Deze presentatrice volgt op Twitter ineens een heleboel oud-kandidaten van Wie is de Mol, zou Nadia hun misschien om tips hebben gevraagd? We shall see.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Nadia Moussaid (@_nadiamoussaid) op

Lucas van de Meerendonk
Lucas
presenteert gewoonlijk het NOS Jeugdjournaal, maar was deze zomer een paar weken niet op de tv te zien en plaatste ook nog eens niks op zijn Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lucas van de Meerendonk (@lucasvandemeerendonk) op

Leonie ter Braak
Volgens Shownieuws is Leonie ter Braak ook een van de veelgenoemde namen bij mogelijke kandidaten. De presentatrice was deze zomer opvallend veel afwezig op social media...

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak) op

Dit zijn vooralsnog natuurlijk enkel speculaties. Of we een van deze BN'ers straks ook echt op de buis gaan zien in Wie is de Mol?, is nog even afwachten.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, Wie is de Mol

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f73443d40aa4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });