Thomas Berge lastig gevallen door doorgedraaide fans

Wow...
Thomas Berge lastig gevallen door doorgedraaide fans

Thomas Berge heeft in zijn carrière als zanger al heel wat meegemaakt. Zo vertelt hij aan Story dat hij al een aantal keer lastig is gevallen door fans.

Vriendin

Een handtekening vragen of op de foto met je grote idool zijn normale dingen om te doen als fans zijnde. Als ster is het dan ook belangrijk om je fans aandacht te geven, anders kan het zomaar eens zijn dat fans plotseling bij je ouders op de stoep staan om aandacht te eisen.

"Dat is wel een van de vreemdste dingen die ik heb meegemaakt in mijn carrière. Op een gegeven moment belde een meisje aan bij mijn ouders. Ze vertelde dat ze mijn nieuwe vriendin was en dat ze speciaal was gekomen om haar schoonouders te ontmoeten", vertelt Thomas.

"Ze had zelfs een bosje bloemen voor mijn moeder meegenomen. Mijn vader begon meteen te lachen en zei: Als hij een nieuwe vriendin had gehad, dan hadden wij het wel geweten, geloof mij maar. Daarna heeft hij haar gevraagd naar huis te gaan". aldus Thomas.

Lees ook: Expeditie's Thomas Berge in tranen

Gehackt

Maar dat is niet de enige keer dat een fan het de zanger moeilijk maakte. Er was zelfs een fan die Thomas wist te hacken.

"Dat was behoorlijk eng om mee te maken. Een geobsedeerde fan had destijds identiteitsfraude bij mij gepleegd. Wat diegene deed, was uit mijn naam allerlei afspraken met mensen maken om dan vervolgens niet op te komen dagen. Dat werd mij natuurlijk aangerekend. Ik heb aangifte gedaan. De politie heeft diegene naar het politiebureau gebracht. Ze hebben een stevig gesprek gevoerd en een waarschuwing uitgedeeld. Daarna hield het op, maar tot op de dag van vandaag vraag ik me af wat iemand met zoiets wil bereiken", vertelt Thomas.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f33e7f71fae3', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });