Monica Geuze openhartig over breuk met Lars Veldwijk

Verdrietig nieuws.

Lees ook

Afgelopen weekend kwam het schokkende nieuws naar buiten dat Monica Geuze en haar vriend Lars Veldwijk na een relatie van drie jaar uit elkaar zijn gegaan. De YouTuber vertelt in haar laatste vlog voor het eerst openhartig over de breuk.

Break-up

"We zijn uit elkaar. Dat is natuurlijk iets wat al langer speelt", begint Monica haar verhaal. "Het is geen beslissing geweest die we zomaar ineens gemaakt hebben, want we hebben natuurlijk een dochter samen en zij is natuurlijk nog hartstikke jong, dus hetgeen dat het meest verdrietigst is aan deze break-up is dat wel denk ik", vertelt Monica.

Lees ook: Breaking: Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar

Huis

Toch zagen maar weinig de breuk tussen de twee aankomen. Zo was het voormalige stel een paar weken geleden nog samen naar een nieuw huis aan het kijken. "Ik denk dat het huis wel een van de dingen is die heeft meegespeeld om deze beslissing te kunnen maken", vertelt ze.

"Het moment dat je moet gaan beslissen om een huis te gaan kopen dat twee keer zo duur is als het huis waar je nu in woont samen… Ja, dat brengt natuurlijk heel veel risico's met zich mee. En dat dwingt je eigenlijk ook om beter na te denken over je relatie en hoe die in elkaar zit en dat is toch wel een soort van eyeopener geweest voor ons, denk ik."

Relatietherapie

Monica vertelt vervolgen dat het al langere tijd niet goed gaat tussen de twee. "We hadden wel gewoon onze dingetjes in een relatie. Op een gegeven moment raak je gewoon in een soort van vibe met zijn tweeën en het is heel moeilijk om daar dan uit te komen. Het is niet alsof we daar niks aan gedaan hebben, vorig jaar december zijn we in relatietherapie geweest. Dat heeft ons destijds wel geholpen, maar al heel snel merkten we dat we weer in oude patronen vielen en we elkaar gewoon niet gelukkig maakte."

Wel benadrukt ze dat de twee op een goede manier uit elkaar gegaan. "We zijn op een punt uit elkaar gegaan waarop we geen hekel hebben aan elkaar. We kunnen elkaar absoluut nog luchten en zien en we hebben de afgelopen tijd ook nog onder het zelfde dak geleefd. Dat zullen we voorlopig om en om ook nog blijven doen tot het einde van het jaar, want er is absoluut geen ruzie", aldus een zichtbare emotionele Monica.

Bekijk hieronder de video.

Bron & Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook