Winning Wednesday: 2x laarsjes van Van Dalen x Spijkers en Spijkers

It's Wednesday, winning Wednesday! 
Winning Wednesday: 2x laarsjes van Van Dalen x Spijkers en Spijkers

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we twee paar laarsjes van de samenwerking Van Dalen X Spijkers en Spijkers t.w.v. €159,99 weg.

Samenwerking

You can never have too many shoes en geloof ons: voor deze laarsjes wíl je sowieso plek maken in je garderobe. Nu we volop in het herfstseizoen zitten, is een enkellaarsje een ultieme musthave, en dus geven wij twee keer een paar uit de Van Dalen x Spijkers en Spijkers-collectie weg.

Na de succesvolle sneakercollectie in 2018, ter ere van het 145-jarige bestaan van Van Dalen, lanceert het merk nu een tweede collectie in samenwerking met Nederlands design duo Spijkers en Spijkers. Waar er vorig jaar werd gekozen voor een sportieve collectie, lanceren de merken nu een prachtige najaarscollectie met té leuke laarsjes.

Onze favoriet? De rode boots met zwarte pump. Zijn ze niet mooi? Jij kunt ze winnen!

Win, win, win!

Zie jij jezelf al helemaal met deze te leuke bordeauxrode laarsjes lopen en heb je in je hoofd al eindeloos veel outfitcombinaties bedacht? Vul dan snel onderstaand winformulier in - vergeet niet om je schoenmaat in te vullen in het opmerkingsveld - en wie weet maak jij kans op bovenstaande laarsjes uit de Van Dalen x Spijkers en Spijkers-collectie. Dus... waar wacht je nog op?

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 26 november 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2b10c3d0715', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });