Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Yay!

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Good morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en Meghan Markle siert de cover.

Deze week:

* Deze week lanceert ze haar eigen beautylijn Olcay Gulsen Beauty. In Grazia vertelt Olcay (39) hoe het toch weer begon te kriebelen om te ondernemen, en praat ze over haar heftige jaar.

* Is she, or isn’t she? Het is geen dag stil rondom Meghan Markle, maar deze gossip lijkt wel erg serieus. Is de Duchess of Sussex zwanger van haar tweede kindje?

* In de nieuwe realitydocu RICO wordt kickbokser Rico Verhoeven gevolgd in het spannendste jaar van zijn leven. ‘Je gaat zien hoe ik verander in een minder gezellige man.’

* John Legend mag zich dit jaar People’s Sexiest Man Alive noemen. En ja, dat dankt hij, vindt hij zelf ook, voor een groot deel aan vrouw Chrissy Teigen.

* Een op de tien vrouwen heeft te maken met menstruatie-armoede. Dat betekent: geen geld hebben voor tampons of maandverband als je ongesteld bent. Een serieus probleem, óók in Nederland.

* Thomas (33) werd geboren als meisje, maar zo heeft hij zich nooit gevoeld. Vijf jaar geleden begon hij de transitie om als man door het leven te gaan. Hij schreef er een roman over, Welkom bij de Club.

* Wake-upcall: 'Het was gedaan met de ridder in mij'

* De laatste keer: 'Ik had geen zin in zijn kinky spelletje'

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.