Waylon spreekt zich uit over ruzie tussen Anouk en Lil Kleine bij TVOH

Oh!

Lees ook

The Voice of Holland is alweer enkele weken te volgen op tv en de blind auditions zijn in volle gang. De show was de afgelopen tijd vaak in het nieuws door een uit de hand gelopen ruzie tussen Anouk en Lil Kleine. Coach Waylon spreekt zich nu voor het eerst uit over het gevecht tussen de twee coaches.

Uitleg

Waylon was te gast bij het programma Ladies Night en wist zichtbaar even niet goed wat hij moest zeggen toen hem gevraagd werd of het k-woord was gevallen tijdens de ruzie – zo ging het gerucht namelijk. "Ik zeg niet dat iets niet klopt. Wacht effe, wow. Hier moet ik even van bijkomen", aldus Waylon die zich even geen houding wist te geven. Wel gaf de zanger toe dat er ‘een flink opstootje’ is geweest tussen de zangeres en de rapper. "Dat was wel een dingetje", aldus Waylon. "Ik heb daar verder niks mee te maken."

Lees ook: Heftig: dit is de reden van ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine

Ruzie

Wat er precies voorgevallen is, wil de zanger dus niet vertellen. Maar het gerucht gaat dat Lil' Kleine tijdens de opnames van het nieuwe seizoen niet wilde reageren op een kandidaat die een rap deed. Wat Anouk heel vreemd vond, omdat dit het genre van de rapper is. De zangeres zou geïrriteerd gevraagd hebben waarom hij niet wilde reageren, met een woordwisseling als gevolg. Daarna zou Anouk gezegd hebben dat ze de rapper eigenlijk helemaal geen goede coach vindt. En dat zou bij Jorik compleet in het verkeerde keelgat zijn geschoten. Lil' Kleine zou de zangeres vervolgens uitgescholden hebben, waardoor de opnames werden stilgelegd. Anouk zou nu gezegd hebben dat ze niet meer in dezelfde ruimte als de rapper wil zijn.

Bron: Linda | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook