doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Kim Feenstra vertelt in realityserie over moeilijke periode

Heftig!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kim Feenstra vertelt in realityserie over moeilijke periode

In de docu-serie Life of Kim op Videoland geeft Kim Feenstra ons wekelijks een kijkje in haar hectische leven. In de laatste aflevering vertelt ze openhartig over de emotionele rollercoaster die ze het afgelopen jaar heeft moeten doorstaan. 

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Kinderen

"Het is voor mij een erg moeilijk jaar geweest. Stanley en ik zijn erachter gekomen dat voor mij kinderen krijgen op de natuurlijke manier niet vanzelfsprekend is", begint Kim te vertellen.

"Maar ik sta er wel positief in, omdat er tegenwoordig heel veel manieren zijn om kinderen te kunnen krijgen. Stanley en ik hebben het er vaak over en we zijn gewoon een heel goed team samen. Daar ben ik heel erg blij mee en dat geeft mij een heel positief gevoel."

Lees ook: Kim Feenstra onderwerp van gesprek na uitzending HNTM

Doorgaan

Ondanks dit verdrietige nieuws is Kim niet bij de pakken neer gaan zitten. "Ik ga altijd maar door en door en door. Dat is aan de ene kant een hele goede eigenschap. Maar aan de andere kant loop ik mezelf ook wel eens voorbij en moet ik wat vaker pas op de plaats maken."

En als er iemand is die kan begrijpen hoe het drukke leven van Kim in elkaar zit is dat Anna Nooshin wel. In de docu-serie zien we Anna dan ook regelmatig voorbijkomen.

Kim en Anna zijn als het ware twee handen op één buik en steunen elkaar door dik en dun. "Ik hoef haar maar aan te kijken of ze weet wat er in mijn hoofd omgaat", aldus Kim.

Bron: Videoland | Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');