Pijnlijk: Khloé Kardashian wijst ex-vriend Tristan Thompson de deur

Ouch...

Lees ook

Khloé Kardashian verbrak eerder dit jaar haar relatie met Tristan Thompson, nadat hij was vreemdgegaan met Kylie Jenner's bff Jordyn Woods. De basketballer heeft sindsdien enorme spijt van zijn actie en zou Khloé dolgraag weer aan zijn zijde willen.

Cadeautjes

Tristan is nog steeds gek op Khloé en heeft dat dan ook niet onder stoelen of banken gestoken. De topsporter liet bijvoorbeeld complimentjes achter onder meerdere Instagram-foto's van Khloé en overspoelt de KUWTK-ster nu met cadeautjes.

In de laatste aflevering van Keeping Up with the Kardashians, zien we hoe Tristan, Khloé verrast met een diamanten ketting. Khloé vindt het een beetje te ver gaan en belt Tristan op om verhaal te halen. "Je was niet zo lief voor me toen we samen waren", zegt ze hem.

Lees ook: Wait, what: Khloé Kardashian vergeeft Tristan Thompson

Ander persoon

Khloé kan het cadeau dan ook niet waarderen en vertelt aan Scott Disick hoe ze haar ex afwees. "Gisteren toen ik thuis kwam wilde hij me mijn verjaardagscadeau geven, maar ik zei hem dat ik geen cadeau van hem wilde. Ik waardeer het erg, maar ik denk niet dat ik het kan accepteren. Ik zie een heel ander persoon voor me en ik wil niet dat hij een verkeerde indruk krijgt wanneer ik het cadeau zou aannemen", aldus Khloé.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook