Zo zit het nu tussen Temptations Rodanya en Morgan

Ze vertelt het aan Grazia.
Zo zit het nu tussen Temptations Rodanya en Morgan

Rodanya was de smaakmaker van Temptation Island: ze zoende met verleider Danicio en raakte zwanger van ex Morgan. Hoe is het nu met haar?

Moeilijke periode

“De eerste vijf maanden van 2019 waren dráma, maar in de loop van mijn zwangerschap kwam er een positieve kentering. Ik zit inmiddels in mijn derde trimester. Eind januari ben ik uitgerekend, superspannend allemaal."

Toch ging het begin van haar zwangerschap niet zonder slag of stoot. Zo wilde de vader van het kindje - dit bleek uiteindelijk ex-vriend Morgan te zijn - volgens Rodanya in eerste instantie niks met het kindje te maken te hebben.

Lees ook: Temptations Rodanya onthult: 'Ik wou gewoon rijk worden'

Gesprek

"Na mijn babyshower kwam hij gelukkig weer in beeld. Hij stuurde een berichtje dat hij zich eroverheen had gezet en betrokken wilde zijn. Daar ben ik blij mee, want stress is het laatste wat je kunt gebruiken als je zwanger bent", begint ze.

"Zijn ommekeer heeft me verbaasd. Als je me dit een half jaar geleden had gezegd, had ik het nóóit geloofd. Ik had überhaupt niet verwacht dat we nog door één deur konden, maar voor de kleine zijn we met elkaar in gesprek gegaan en dat heeft goed uitgepakt."

Hoe nu verder...

Echter is de mommy to be niet van plan om de liefde tussen de twee weer nieuw leven in te blazen. "Ik heb even overwogen om dichterbij Morgan in Arnhem te gaan wonen, maar ik blijf toch liever in Almere. Morgan weet dat hij langs kan komen wanneer hij wil. In het begin wil ik de kleine zoveel mogelijk bij me houden."

Toch wil ze dat de kleine ook wat tijd alleen met zijn vader doorbrengt en dus zullen er afspraken gemaakt moeten worden.

"Op een gegeven moment zullen we wel afspraken gaan maken dat hij bijvoorbeeld om de week een weekend bij Morgan kan zijn. We laten het op ons afkomen. Morgan zal het kind erkennen, wat betekent dat hij rechten en plichten als vader heeft. Hij gaat er voor de volle honderd procent voor."

Tekst: Anette de Vries | Beeld: Temptation Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2c6050e12bf', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });