Expeditie Robinson's Eva doet zeer schokkende onthulling over laatste proef

Heftig!
Expeditie Robinson's Eva doet zeer schokkende onthulling over laatste proef

In een nieuwe aflevering van Robinson Confessions doet radio-dj Eva Koreman een schokkende onthulling over haar laatste proef op het eiland...

Schokkend

In de spannende halve finale van Expeditie Robinson was te zien dat niet alles goed ging bij Eva. Maar blijkbaar ging er nog iets gigantisch mis wat tijdens de uitzending niet te zien was.

"Mijn brandende fakkel had iets te ver in de olie gezeten. Dus ik ren ermee naar die wok, maar mijn hand stond in de fik", vertelt ze tijdens de aflevering.

Lees ook: Eva Koreman: 'Ik plaste in mijn broek tijdens de eilandraad"

Halve finale

In de bloedstollende halve finale had Eva een behoorlijke voorsprong op haar medekandidaten Shary-An en Mariana. Ze bevrijdde zich als eerst van een rad, loste het snelst de rekensom op en mocht vervolgens als eerste vuur maken.

Dit lukte echter niet. En Shary-An die als laatst kon beginnen met vuur maken, ging er uiteindelijk met de winst vandoor. Eva rende haar tevergeefs achterna met haar brandende fakkel.

In Robinson Confessions vertelt ze natuurlijk enorm te balen, maar het alle finale-kandidaten gunt. 'Shary' echter het meest, omdat de twee erg close waren tijdens de expeditie.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Expeditie Robinson

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72bbf6ad69e', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });