Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze in gesprek met medium over relatie met ex Lars Veldwijk

Ze doet een boekje open.

Monica Geuze in gesprek met medium over relatie met ex Lars Veldwijk

Monica Geuze speculeerde al weken over een 'geheim project' dat binnenkort zou plaatsvinden. Vandaag is het dan zover, want in samenwerking met The Boxing Club lanceert Monica een eenmalig tijdschrift. In dat tijdschrift blikt ze onder andere - samen met een medium - terug op haar relatie met Lars Veldwijk.

Geen boosheid

"Ik ben blij dat er geen boosheid tussen Lars en mij is," vertelt ze in het blad tegenover medium Mabel van den Dungen. "Er is ook helemaal geen sprake van een grote ruzie geweest. Ik zie nu gewoon heel duidelijk van een afstandje: nee, dit is het niet."

Monica had zo haar twijfels over de break-up. "Maar de afgelopen maanden heb ik vooral veel rust en opluchting gevoeld," vertelt Monica.

Lees ook: Monica Geuze showt haar 'nieuwe vlam'

Vertrokken

Inmiddels is Lars voor zijn voetbalcarrière vertrokken naar Zuid-Korea, iets waar Monica het maar moeilijk mee heeft. Toch probeert de brunette positief te blijven. "Het enige wat ik kan doen is positief blijven en proberen de leukste versie van mezelf te zijn voor Zara-Lizzy. Maar goed, ik heb mezelf wel eens beter gevoeld", aldus Monica in haar vlog.

Bron: VTBL | Beeld: BSR