Aan deze deelnemer van Expeditie Robinson Nederland vs. België irriteren kijkers zich

Hmm...
Aan deze deelnemer van Expeditie Robinson Nederland vs. België irriteren kijkers zich

Gisteren was alweer de vierde aflevering van Expeditie Robinson Nederland vs. België, en daar stond de deelnemers weer een pittige proef te wachten. De kandidaten deden er dan ook alles aan om te winnen, maar volgens de kijkers deed niet iedereen even hard zijn best.

Deelneemster Natassia

Veel kijkers vinden dat Natassia wel wat harder haar best mag doen. Ook vinden veel Twitteraars dat ze veel zeurt. "Als ik het zo zie had je mij beter toegelaten in plaats van Natassia, want ik word nu al moe van haar" en "Hey Nederlanders. No hard feelings als je Natassia naar huis stemt hoor. Echt... Helemaal ok" zijn slechts enkele van de reacties.

Echter, zijn er ook kijkers die zich wel in haar kunnen vinden. Zo Twittert iemand: "Natassia is wat zou gebeuren als ik mee zou doen aan Expeditie Robinson".

Lees ook: Kijkers verbaast over extreme proef in Expeditie Robinson Nederland vs. België

Eten verstoppen

Farah vertoefde in de tussentijd samen met Aïsha op wraakeiland. De twee kwamen met het plan om eten te verstoppen als er een nieuwe kandidaat op het eiland verschijnt, en ook deze actie schoot bij sommige kijkers in het verkeerde keelgat, terwijl anderen het juist heel slim vinden. Zo reageert iemand: "De volgende die aankomt op het eiland uithongeren door het eten te verstoppen zodat zij alleen kunnen eten... Strak plan. Hoe oud zijn die twee, 12?"

Beeld: Twitter, Expeditie Robinson

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f32a0259e9a7', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });