Hotter Than My Daughter deelnemer Sjaantje is gesprek van de dag

Ze wordt overspoeld met complimenten

Lees ook

Gisteravond ging een nieuw seizoen van Hotter Than My Daughter weer van start. Dit keer niet met Gorden of Patty Brad, maar met Bridget Maasland die het stokje heeft overgenomen. "Ik wil het sympathieker maken", aldus de presentatrice.

Panterprint

In de eerste aflevering wordt de Utrechtse Sjaantje onder handen genomen. Als je de 56-jarige moeder in één woord zou moeten omschrijven, is dat "panterprintje". Sjaantje is niet vies van wat print en heeft dan ook álles met haar favoriete dierenprint erop.

Lees ook: Kijkers raken niet uitgepraat over Hotter Than My Daughter Simone

Spontane vrouw

Elf jaar geleden begon de panterprintverslaving van Sjaantje. Ze deed het vooral om de aandacht van mannen te trekken. "Ik vind het hartstikke leuk. Ik vind het spannend, speels. Het kan overal bij", vertelt de spontane en gezellige dame. De brunette zit heerlijk in haar vel en kijkers van het programma genieten van haar praatjes, maar dochter Samantha zou haar moeder graag een tikkeltje minder ordinair willen zien.

Wonderen

In de make-over-mansion wordt Sjaantje flink onder handen genomen. Kijkers zijn onder de indruk en laten positieve reacties achter op social media. Echter zijn ook een paar fans van het programma geshockeerd over het gebruik van botox bij Sjaantje. "Waarom iemand zo veranderen?" luidt het op Twitter.

Bron: Linda | Beeld: Hotter Than My Daughter, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook