slogan

Kijkers raken niet uitgepraat over Hotter Than My Daughter Simone

De laatste aflevering van Hotter Than My Daughter leverde een hoop spraakmakende reacties op. Kijkers reageren geschrokken op het verleden van moeder Simone.

Verleden

De 56-jarige vrouw heeft een heftig verleden achter de rug. Ze heeft tweeënhalf jaar vastgezeten vanwege de moord op een vriend. "Er is nooit iets goed gegaan", begint ze te vertellen aan Patty Bard.

Moord

Op haar 29e haalde ze een vriend op die net uit de gevangenis kwam. Hij trok bij haar in, maar dat liep niet lekker. "Hij was agressief en elke keer was ik bang als hij thuiskwam." Zo bang dat ze op een dag een mes pakte en hem neer stak. "Ik wilde hem aan het schrikken maken." Op het politiebureau hoorde ze dat hij overleden was en daarvoor moest ze tweeënhalf jaar de gevangenis in. 

Lees ook: Deelnemer 'Hotter Than My Daughter' maakt Gordon sprakeloos

Eigen wil

Door haar verleden doet ze nu alleen nog maar wat ze zelf wil. De metamorfose verliep dan ook niet zonder slag of stoot, want ze wilde niet dat haar haar geknipt werd en de kleding die ze aan kreeg vond ze eigenlijk ook niet om aan te zien. Maar eind goed, al goed, want Simone zag er prachtig uit. 

Ontrecht

De meningen over de aflevering zijn erg verdeeld. Sommige kijkers hebben er begrip voor waarom Simone haar vriend neer stak, maar anderen vinden het onterecht haar op deze manier een podium te geven. Benieuwd naar de aflevering? Je kunt hem HIER bekijken. 

Bron: Lindanieuws Beeld: Hotter Than My Daughter, Twitter