Molloot ontdekt van wie de vervormde stem is in opdracht halve finale

Dit is de Mol!

Lees ook

Molloten, opgelet! Heb jij op dit moment nog twijfels over de Mol in Wie is de Mol?, dan zijn deze na dit artikel waarschijnlijk als sneeuw voor de zon verdwenen. Een fanatieke Wie is de Mol?-fan heeft namelijk ontdekt wie er achter de vervormde stem zat in de halve finale.

Vervormde stem

Je moet er tijd, geduld en de juiste kennis voor hebben, maar dan weet je vóór de finale wel bijna zeker wie nou de Mol is. Arie Storm besloot namelijk om de vervormde stem door een audioprogramma te halen, waardoor het haast niet anders kan of Rob Dekay is dit jaar de Mol.

Lees ook: Je kunt nu mee met het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?

Verdacht

"SPOILER ALERT! Ik weet 99,99% zeker wie de Mol is dit jaar. Wil je het ook weten, luister dan ZEKER naar het audiofragment hieronder. Wil je het NIET weten, luister dan ZEKER NIET!", schrijft hij op Twitter.

Overigens is Arie niet de enige die Rob verdenkt. Ook zijn mede-finalisten Nathan Rutjes, Miljuschka Witzenhausen en Buddy Vedder verdenken de singer-songwriter. Of dat Rob het ook echt daadwerkelijk is? Daarvoor moeten we nog heel even geduld hebben. Aanstaande zaterdag wordt na wekenlang in spanning te hebben gezeten, eindelijk bekend gemaakt wie de Mol, de winnaar en de verliezers zijn.

Bron: RTL | Beeld: Twitter, WIDM

Laatste nieuws

Zie ook