Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bibi Breijman over relatie met Waylon: 'Er waren dagen dat hij de gordijnen dichthield'

"Op ieder potje past een dekseltje"

Bibi Breijman over relatie met Waylon: 'Er waren dagen dat hij de gordijnen dichthield'

Bibi Breijman en Waylon; hun relatie was voor velen een verrassing. Inmiddels zijn ze al een tijd gelukkig én hebben ze samen dochter Teddy. Wij spraken de vlogger over haar relatie met Waylon.

Verademing

Een relatie hebben met een artiest bevalt de vlogger goed. "Ik ben zelf ook creatief, dus ik vind

het juist moeilijk om met een negen tot vijf-man te zijn. Dan leef je extreem langs elkaar heen. Wij kunnen tot vijf uur ’s nachts in bed liggen en praten over formats of muziek. Zo hou je elkaar scherp. Een verademing."

Lees ook: Bibi Breijman doet boekje open over sex na de bevalling

Pieken en dalen

De beeldvorming rondom Willen is iemand van pieken en dalen, iets wat Bibi niet afschrikt. "Ik ken die kant van hem vooral uit de verhalen van hemzelf, dat er dagen bij waren dat hij de gordijnen dichthield, maar ik heb dat eigenlijk nooit met hem meegemaakt. Iedereen heeft weleens een dip, maar dan laat ik hem gewoon in zijn waarde. Als er geen druk op wordt gelegd dan zwakt het vanzelf af, in plaats van dat het zichzelf opblaast."

Lees ook: Bibi Breijman openhartig over ouderschap met Waylon

Binnenshuis

Wat ze beiden belangrijk vinden, is om hun relatie privé te houden. "Ik ga niet alle ins & outs in mijn vlogs delen. We hebben niet de behoefte om elke week iets over elkaar te posten op Instagram en onze liefde hysterisch van de daken te schreeuwen", vertelt ze.

"In het begin ben je heel erg verliefd en heb ik het ook gedaan, maar het is ook lekker om dat binnenshuis te houden. Van Willem hoeft het al helemaal niet. Hij is nog van het analoge tijdperk, heeft zelfs nog nooit een Instagram Story gepost."

Een match made in heaven dus. "Op ieder potje past een dekseltje. Als het een goede match is, dan haal je het beste bij elkaar naar boven."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt. Online bestellen? Dat kan hier.

Tekst: Anette de Vries | Beeld: Nine IJff