Winning Wednesday: 3x Mac White-sneakers van Steve Madden t.w.v. €99,99

It's Wednesday, winning Wednesday!

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je 3x kans op Mac White-sneakers van Steve Madden t.w.v. €99,99.

Mac White-sneakers

De lente is officieel een feit en dat betekent: een nieuwe garderobe. Donkere, grauwe kleuren eruit, en lichte, frisse kleuren erin. En dan mogen deze Mac White-sneakers van Steve Madden natuurlijk niet ontbreken.

Stylish en comfortabel

Een witte sneaker is always a good idea. Helemaal als-ie er ten eerste super stylish uitziet, en daarbij ook nog eens comfortabel is. Zo lijkt het net alsof je op wolken loopt and that's how we like it. Zo kun je er dus uren op wandelen, shoppen of wat dan ook, zonder last van je voeten te krijgen.

Daarnaast kun je de sneakers overal mee combineren. Zo zijn ze leuk onder een baggy jeans, passen de sneakers perfect onder een zomers jurkje, maar matchen ze ook perfect onder een tracksuit.

Win, win, win!

Ben jij opslag verliefd geworden op deze stylish witte sneakers? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 3x diverse Mac White-sneakers van Steve Madden weggeven t.w.v. €99,99. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen – vergeet niet om je schoenmaat in het opmerkingsveld te noteren – en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

*Voorwaarden: deze actie loopt t/m 28 april.

Laatste nieuws