Meer bekend over verdwijning man Tiger Kings Carole Baskin

Zo zou het bijna zeker zijn dat hij vermoord is.

Lees ook

Als je net als vele anderen Tiger King hebt gekeken, zit je waarschijnlijk nog steeds met vragen in je hoofd over de verdwijning van de man van Carole Baskin. Inmiddels is er meer bekend over zijn verdwijning.

Alzheimer

Zo zijn er meerdere mensen, waaronder Joe Exotic, die ervan overtuigd zijn dat Carole haar man, Don Lewis, aan de tijgers heeft gevoerd.

Ondertussen beweert Carole dat Don Alzheimer had, al is dat nooit bewezen. Zo laat ze weten een afspraak bij de dokter voor hem te hebben gemaakt, maar vlak daarvoor zou hij zijn verdwenen.

Ook de voormalig advocaat van Don heeft een theorie over de verdwijning bekendgemaakt. Zo is hij ervan overtuigd dat Don is vermoord. "Hij hield van zijn katten. Hij zou hen nooit hebben achtergelaten, nooit. Hij was zo trots op die katten, hij hield van hen. Een bepaalde kracht heeft hem gedwongen om te vertrekken."

Lees ook: Nieuwe documentaire over verdwijning man van Tiger Kings Carole Baskin

Gewurgd

Verder vertelt hij dat Don erg gierig was, en geld hem ongetwijfeld heeft overgehaald. "Wat hem zeker gelokt zou hebben, is een goede deal voor een vliegtuig. Ik neem aan dat dat is wat er gebeurd is. Dat hij naar de Pilot Country Estates gelokt is om naar een vliegtuig te komen kijken. Ik heb gehoord dat hij op de achterbank van een vliegtuig gewurgd is en boven de Golf van Mexico gedumpt is."

De advocaat weet niet wie de moordenaar is, echter heeft hij wel bewijs dat iemand over de verdwijning van Don liegt. Wie dat zal zijn? We zullen het misschien nooit te weten komen.

Bron: HLN | Beeld: Tiger King

Laatste nieuws

Zie ook