Moonsisters Kalender: week 21 & 22

Week 21 & 22.

Lees ook

Moonsisters Jetteke en Lieke van Lexmond delen in Grazia elke twee weken wijsheden uit hun maankalender om je dag mee door te komen.

Week 21 & 22

21 MEI: AFNEMENDE NIEUWE MAAN IN STIER
Afnemende Maan staat voor een periode van loslaten. Ga daarom eens flink opruimen. En dan vooral die rommel in je hoofd. Je ziet vandaag namelijk alles helder.

22 MEI: NIEUWE MAAN IN STIER NAAR TWEELINGEN
Noteer je dromen en intenties voor deze Nieuwe Maan. Heb je hier moeite mee door de crisis? Een Maansteen dichtbij je dragen kan je helderheid geven.

23 MEI: WASSENDE MAAN IN TWEELINGEN
Nog eentje in de categorie spirituele stenen: de labradoriet. Handig, want deze beschermende steen helpt je intuïtie versterken.

24 MEI: WASSENDE MAAN IN TWEELINGEN
Alles wat de komende dagen aan het lichaam wordt toegevoegd, versterkt. Prima dag dus om in de weer te gaan met je favo crèmes en gezichtsmaskers.

25 MEI: WASSENDE MAAN IN KREEFT
Grote schoonmaak gepland? Liever niet nu. Vandaag ook even opletten met alcohol: Kreeft vertegenwoordigt het gebied van de lever en is extra gevoelig deze dagen.

26 MEI: WASSENDE MAAN IN KREEFT
Plan vandaag liever geen knipbeurt. Op Vissen- en Kreeft-dagen kun je er roos aan overhouden en je haar zal minder hard groeien

27 MEI: WASSENDE MAAN IN KREEFT NAAR LEEUW
Moestuin beginnen? Spit ieder nieuw te bebouwen stuk grond drie keer om. De eerste keer bij Wassende Maan, daarna twee keer bij Afnemende Maan.

28 MEI: WASSENDE MAAN IN LEEUW
Het teken Leeuw valt in het voorjaar, steeds heel toepasselijk, in Wassende Maan. Dat is niet zomaar; het is het perfecte moment voor het omspitten van de tuin.

29 MEI: WASSENDE MAAN IN LEEUW NAAR MAAGD
Een goede dag om je kamerplanten eens flink te verwennen met een douche. En vergeet je zelf ook niet: perfecte dag voor een gezichtsmasker of mani-pedi.

30 MEI: WASSENDE MAAN IN MAAGD
Met de zon in Tweelingen en de maan in Maagd, die staat voor denkkracht en analyse, zal dit een dag worden waarin je misschien wat extra werk moet verrichten. Gelukkig heb je hier de energie voor.

31 MEI: WASSENDE MAAN IN MAAGD NAAR WEEGSCHAAL
Maagd beïnvloedt jouw spijsvertering. Kies voor licht verteerbaar eten: een lekker visje, veel groenten, salade of kip. En maak een wandeling na het eten.

1 JUNI: WASSENDE MAAN IN WEEGSCHAAL
Start deze week luchtig: gooi alle ramen open en laat de frisse lucht je huis binnenstromen.

2 JUNI: WASSENDE MAAN IN WEEGSCHAAL
Je verlangen naar harmonie zorgt ervoor dat je vandaag meer aandacht geeft aan bepaalde zaken waarover je gepassioneerd bent.

3 JUNI: WASSENDE MAAN IN SCHORPIOEN
Ben je vandaag meer emotioneel dan normaal? Kan kloppen. Houd er rekening mee dat dit ook invloed heeft op je beoordelingsvermogen.

TIP: We worden deze periode gedwongen terug te gaan naar de essentie. We voelen nog sterker dat waar we mee bezig zijn, onze liefde voor de Maan, echt ‘aan’ is. Wij ervaren deze periode daardoor als heel bijzonder. Na verwarring zal altijd verandering volgen, dit is een goed moment om na te gaan of je nog gelukkig bent met wat je doet.

Tekst: Jetteke en Lieke van Lexmond | Fotografie: Paul Bellaart

Laatste nieuws

Zie ook

moonsisters

Moonsisters Kalender: week 51 & 52

Dit is de Moonsisters Kalender voor week 51 & 52!
Jetteke en Lieke van Lexmond

Moonsisters Kalender: week 42 & 43

Dit is de Moonsisters Kalender voor week 42 en 43!
moonsisters

Moonsisters Kalender: week 39 & 40

Dit is de Moonsisters Kalender voor week 39 en 40!
moonsisters

Moonsisters Kalender: week 37 & 38

Dit is de Moonsisters Kalender voor week 37 en 38!
moonsisters

Moonsisters Kalender: week 35 & 36

Dit is de Moonsisters Kalender voor week 35 en 36!