Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Waarom Meghan Markle 'the one' was voor prins Harry

Dit is toch te cute!?

Waarom Meghan Markle 'the one' was voor prins Harry

We herinneren het ons als de dag van gisteren: de royal wedding van de Britse prins Harry met 'toen nog' Hollywood-ster Meghan Markle. Inmiddels ligt deze dag alweer twee jaar achter ons.

Bruiloft

Prins Harry trouwde precies twee jaar geleden met de Suits-actrice tijdens een sprookjesachtige bruiloft in St. George's Chapel bij Windsor Castle.

De hele wereld was live getuige van het jawoord, het moment waarop Meghan hertogin van Sussex werd, de koetsrit door Windsor én het vertrek naar het feest in Frogmore House.

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle duiken ineens op bij Zoom-meeting

Powervrouwen

Volgens de voormalige butler van prinses Diana, Paul Burrell, viel Harry voor Meghan omdat haar persoonlijkheid lijkt op die van zijn overleden moeder.

"Harry viel als een blok voor Meghan en wilde met haar trouwen, omdat ze precies zoals zijn moeder Diana is", vertelde hij in een interview met Closer Magazine. "Allebei vrouwen die vechten voor waar ze in geloven en niet bang zijn om zich uit te spreken." Volgens de butler was dit dé reden dat de Britse prins met Meghan wilde trouwen.

Geen Instagram-kiekje dit jaar

Een jaar geleden deelden Harry en Meghan nog nooit-eerder-vertoonde backstage beelden van hun grote dag. Liefhebbers van het stel zitten met smart te wachten op een kiekje van het stel, maar tot op heden is er nog geen nieuw beeld de wereld in geslingerd. Toch wel jammer, zo'n Instagramloos bestaan van de Sussex'jes.

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR