4 Tips die je lippen groter laten lijken

Watch & learn!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
4 Tips die je lippen groter laten lijken

Als je niet geboren bent met lippen zoals Angelina Jolie, zou je de natuur ook een handje kunnen helpen. En nee, we hebben het dan niet over botox, fillers of andere vormen van plastische chirurgie. Visagisten hebben nu namelijk onthuld hoe jij zelf met make-up je droomlippen met veel meer volume kunt creëren. Maak je aantekeningen?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

1. Ga voor een nude, roze of perzik tintje

Volgens celebrity make-up artist Matin zorgt een lichtere lippenstiftkleur voor een voller effect van de lippen. "Toch moet het product wel donkerder zijn dan de huidskleur, omdat het de lippen anders doet wegvallen. Een beige, roze of perzik-kleur lippenstift doet wonderen voor vollere lippen."

Lees ook: Heftig: vrouw laat voor de 20ste keer lippen inspuiten

2. Vergeet de hoekjes niet

Als je een donkerder lippotlood gebruikt voor de buitenste randjes van de lippen, en een lichtere kleur aan de binnenkant, creëer je volgens Matin een optisch voller effect.

3. Een knipoogje naar naturel

Volgens Lori Leib, creative director bij Bodygraphy Professional Cosmetics, is de ultieme tip voor vollere lippen: een lipproduct gebruiken die twee tinten donkerder is dan je natuurlijke lipkleur. "Blijf bij een natuurlijke lipkleur; niet te bleek of te fel."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');