Moonsisters Kalender: week 25 & 26

Week 25 & 26!

Lees ook

Moonsisters Jetteke en Lieke van Lexmond delen in Grazia elke twee weken wijsheden uit hun maankalender om je dag mee door te komen.

Week 25 & 26

18 JUNI: AFNEMENDE MAAN IN STIER NAAR TWEELINGEN
Afnemende Maan is een goed moment voor een grote schoonmaak van je lichaam. Doe dit bijvoorbeeld met brandnetelthee. Dit werkt perfect om je lichaam te reinigen.

19 JUNI: AFNEMENDE MAAN IN TWEELINGEN
Op een bloemdag zoals vandaag heeft de kosmos een gunstige invloed op de bloei van planten. Dit is een mooi moment om te zaaien en verzorgen.

20 JUNI: NIEUWE MAAN IN TWEELINGEN
Een Nieuwe Maan staat voor een nieuw begin: een perfecte periode om nieuwe ideee╠łn en plannen te maken. Neem hier echt even goed de tijd voor.

21 JUNI: WASSENDE MAAN VAN TWEELINGEN NAAR KREEFT
Maak een mooie dag van deze Vaderdag en sta extra stil bij de liefde voor elkaar. Doe dit vooral lekker buiten en haal meteen een frisse neus.

22 JUNI: WASSENDE MAAN IN KREEFT
Kreeft is een heel verzorgend teken. Dit voelt iedereen vandaag. Zorg goed voor jezelf en steek tijd in je familie en andere lieve mensen om je heen.

23 JUNI: WASSENDE MAAN IN KREEFT NAAR LEEUW
De gevoelige Kreeft gaat over naar de sterke Leeuw. Zit je ergens mee? De Leeuw geeft je de kracht om voor jezelf op te komen.

24 JUNI: WASSENDE MAAN IN LEEUW
Wassende Maan staat voor opbouwen en versterken. Alles wat nu aan het lichaam wordt toegevoegd, werkt de komende twee weken dubbel zo goed.

25 JUNI: WASSENDE MAAN IN LEEUW NAAR MAAGD
Leeuw- en Maagd-dagen zijn super om je haar te knippen. En door Wassende Maan groeit het ook nog eens sneller en voller.

26 JUNI: WASSENDE MAAN IN MAAGD
Vandaag is het nog steeds een goede dag voor een knipbeurt. Heb je snel last van gevoelige darmen? Dan kunnen die vandaag opspelen.

27 JUNI: WASSENDE MAAN IN MAAGD NAAR WEEGSCHAAL
Koop daslook! Dit is niet alleen lekker, het is ook nog eens goed voor je spijsvertering. Er wordt zelfs gezegd dat het je immuunsysteem een boost geeft.

28 JUNI: WASSENDE MAAN IN WEEGSCHAAL
Maak er een chill zondag van. Ga op Weegschaal- dagen alleen liever niet op een stenen ondergrond of nat gras zitten. Je bent vatbaarder voor blaasontstekingen.

29 JUNI: WASSENDE MAAN IN WEEGSCHAAL
Een goede dag om je huis te luchten. En vergeetmet de Maan in Weegschaal niet om voldoende te drinken.

30 JUNI: WASSENDE MAAN IN SCHORPIOEN
De passievolle Schorpioen zorgt er vandaag voor dat je veel energie hebt. Mooi, want nu kun je na je werk nog even het terras op.

1 JULI: WASSENDE MAAN IN SCHORPIOEN
Door Schorpioen kan je wat opvliegerig zijn. Genoeg energie vandaag? Dat kun je goed gebruiken in bed: vandaag een prima dag voor sex en voortplanting.

TIP: Dit jaar is best bijzonder, aangezien alle planeten in retrograde gaan. Dit heeft naast de fases van de Maan een enorme invloed op ons als mens. In onze volgende Moon Calendar 2021 gaan we hier veel meer over vertellen en leggen we je uit hoe dit werkt. Duidelijk is wel dat 2020 een zeer roerig jaar is en we allemaal gedwongen worden te kijken naar de kern.

Tekst: Jetteke en Lieke van Lexmond | Fotografie: Paul Bellaart

Laatste nieuws

Zie ook

moonsisters

Moonsisters Kalender: week 51 & 52

Dit is de Moonsisters Kalender voor week 51 & 52!
Jetteke en Lieke van Lexmond

Moonsisters Kalender: week 42 & 43

Dit is de Moonsisters Kalender voor week 42 en 43!
moonsisters

Moonsisters Kalender: week 39 & 40

Dit is de Moonsisters Kalender voor week 39 en 40!
moonsisters

Moonsisters Kalender: week 37 & 38

Dit is de Moonsisters Kalender voor week 37 en 38!
moonsisters

Moonsisters Kalender: week 35 & 36

Dit is de Moonsisters Kalender voor week 35 en 36!