doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Romy Monteiro deelt beelden van schokkende gebeurtenis

Inmiddels gaat het weer goed met puppy Coos.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Romy Monteiro deelt beelden van schokkende gebeurtenis

Romy en Antje Monteiro hebben dit weekend een schokkende gebeurtenis meegemaakt, op het moment dat ze een rondje met hun puppy Coos aan het lopen waren.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Woest

Coos werd namelijk aangevallen door een grote hond met muilkorf en de eigenaar lijkt er op de beelden niets aan te willen doen om zijn hond in bedwang te houden.

Op Instagram laat Romy weten dat ze woest is. Ze deelt beelden van de aangevallen Coos en van de eigenaar van de grote hond.

"Mocht je deze man tegen komen op de hei met zijn hond, loop er alsjeblieft met een kilometer omheen! Zijn hond, weliswaar met muilkorf, ging veel te hard ‘spelen’ met onze pup", schrijft een boze Romy.

Lees ook: Romy Monteiro over afgeblazen huwelijk

Vertrappen

"Coos piept nooit en speelt met iedereen, maar kermde het nu uit", vervolgt de musicalster. "De hond was haar aan het vertrappen. Toen wij netjes vroegen of hij alsjeblieft zijn hond terug kon fluiten en dat steeds niet deed, is mijn moeder er tussen gevlogen."

Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goedgekomen met puppy Coos. De brunette kreeg van veel volgers het bericht hetzelfde te hebben meegemaakt met dezelfde man en hond. "Dat zegt al genoeg. Ik ga deze man en zijn hond melden", aldus Romy.

Bekijk het filmpje *HIER*.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');