Maxime Meiland reageert op commotie rondom eigen kledinglijn

Duidelijk.

Lees ook

Maxime Meiland lanceerde gisteren haar eigen kledinglijn genaamd Monciel, maar het was niet de langverwachte lancering waar de blondine zich op verheugd had. De dochter van Erica en Martien kon op veel negatieve reacties rekenen nadat fans stelden dat alle items regelrecht van AliExpress zouden komen. Maxime reageert nu zelf op alle ophef.

Les

"Ik vond het toch wel vervelend, moet ik zeggen", vertelt Maxime aan Shownieuws. "Maar het is voor mij wel een les geweest, denk ik."

De blondine legt uit dat ze samenwerkt met een fabriek die een standaard kledinglijn heeft, waar Maxime een aantal items uit kan kiezen. De items kunnen daarna nog aangepast worden naar eigen smaak.

Lees ook: Verwarring op social media: is dit de vader van Claire Meiland?

Ontwerpen

Echter stelt Maxime dat haar fans vanaf nu op meer exclusievere items kunnen gaan rekenen. "Na dat gedoetje in de media ben ik als de sodemieter gaan tekenen en heb ik een hele nieuwe lijn ontworpen", legt ze uit.

De items van Maxime's nieuwe collectie zijn vooral gebaseerd op de Franse mode. "In de jaren dat ik in Frankrijk woon heeft de klassieke Franse mode mij geïnspireerd onder andere tot chateau waardige items. De collectie heb ik ontworpen/geselecteerd naar items en vormen die ik zelf mis op de huidige markt. Omdat de items verschillende stijlen bevatten is er voor ieder wat wils", aldus de blondine.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook