Monica Geuze doet opvallende uitspraak over grote liefde Robbert

Wauw!
Monica Geuze doet opvallende uitspraak over grote liefde Robbert

In de nieuwste aflevering van Like Monica vertelt Monica Geuze uitgebreid over haar nieuwe liefde Robbert. En de vlogster doet een zeer opvallende uitspraak! Spoiler: het heeft alles te maken met 'de ware'.

De ware

"Er zijn zoveel mensen die dit niet mee gaan maken in hun leven. Ik kan niet uitleggen hoe het voelt, maar als ik hem een knuffel geef dan weet ik gewoon: dit is het", aldus de verliefde blondine over haar Robbert.

Hoewel Monica eerst nog wat geheimzinnig deed over haar nieuwe vlam, is inmiddels duidelijk geworden dat het erg serieus is tussen de twee. Zo werd ze in haar vlog met een ketting met zijn voorletter gespot, liet ze weten dat ze tijdens corona iedere dag samen waren en maakte ze het gisteren eindelijk écht Instagram-official met een foto.

Lees ook: It's official: Monica Geuze deelt eerste foto met nieuwe liefde

Love, love, love

Monica had vier jaar een relatie met Lars Veldwijk en kreeg samen met hem dochter Zara-Lizzy (1). In November vorig jaar besloot het stel een punt achter hun relatie te zetten. In het nieuwe jaar ontmoette ze Robbert via een dating app.

Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f32786380c84', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });